Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

1. Verkkokauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella.

2. Tuotteiden hyväksynnöistä, laadusta ja takuusta vastaavat kunkin tuotteen valmistaja tai maahantuoja.

3. Kaikilla tuotteilla on takuu. Kunkin tuotteen takuuehdot ovat valmistajan tai maahantuojan laatimat.

HUOMAA! Tuotekuva voi poiketa todrellisuudesta erityisesti pinnan värin ja kiiltoisuuden osalta.

4. Toimitettavien tavaroiden kuljetusvaurioista vastaa Psl Invest Oy Oy yhteistyökumppaneineen ainoastaan silloin, kun toimitus on tapahtunut meidän toimesta. TARKASTA toimitus heti – määrät ja laatu – niin, että mahdolliset poikkeamat voi kuljettaja merkitä rahtikirjaan niin, että siitä jää merkintä molemmille osapuolille. Tee siitä välittömästi reklamaatio meille. Kuljetusreklamaatio tulee olla tehtynä 7 päivän kuluessa toimituksen jakelusta, jotta asia voidaan kuljetusliikkeen kanssa käsitellä.

5. Tuotteet saa palauttaa ilman erityistä syytä. Tämä ei kuitenkaan koske tiivisteitä tai varaosia tai asennettuja, käytettyjä, itse rikottuja tuotteita eikä tuotteita, joiden paketit ovat vahingoittuneet. Erityisesti asiakkaalle tilattuja tuotteita (ei-varastotuotteita) ei myöskään saa palauttaa, koska ne useimmiten valmistetaan ja aina tilataan asiakasta varten erikseen. Nämä tuotteet erottaa siten, että niiden toimitusaika on 14 päivää tai enemmän.

Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta laskettuna. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille tai asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Palautus on omakustanteinen. Palautustilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautusta.

6. Psl Invest Oy ei vastaa tuotteiden väärästä tai virheellisestä käytöstä tai virheellisen käytön aiheuttamista vahingoista. Ei myöskään tuotteen laadusta aiheutuneista vahingoista. Niistä vastaa tuotteen valmistaja tai maahantuoja ao lainsäädännön mukaisesti.

7. Psl Invest Oy valitsee tuotteikseen vakavaraisten ja tunnettujen – mieluiten kotimaisten valmistajien – laatutuotteita, jotta asiakkailla olisi mahdollisuus luottaa ostoksiensa laatuun.

8. Toimitamme normaalisti tuotteet kotiin (ulko-ovelle, virka-aikaan) tai kotipostiin tai eräiden maahantuojien tuotteet lähimpään R-kioskiin. Toimitus on maksullinen ja maksu sovitaan kaupan yhteydessä.

9. Isoimmissa kaupungeissa on useimmille tuotteille järjestettävissä myös nouto. Lvi-kauppa.fi:n kautta pääset nauttimaan tukkuostajan hyödyistä hinnoittelun ja palvelun suhteen. Osalla tuotteista nouto on mahdollinen ainoastaan yhdessä paikassa Suomea.

10. Toimitus tapahtuu 5-10 arkipäivän (yleensä 1-3 arkipäivää) sisällä tilauksesta, mikäli tavaraa on saatavilla. Pidemmästä toimitusajasta sovitaan erikseen. Arvioitu toimitusaika on ilmoitettuna tuotetiedoissa. Tarkemmin toimituksesta TÄSSÄ

11. Maksutapoja on kaksi; Kätevin ja nopein maksutapa on maksaa verkkopankilla tai luottokortilla, joissa operaattorinamme on Paytrail Oyj. Vaihtoehtoisesti asiakkaalle voidaan toimittaa lasku ennakkomaksamista varten.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

12. Hinnat toimittajiemme hinnanmuutosvarauksella, sillä saamme tiedon uusista hinnoista vasta, kun hintamuutokset ovat astuneet voimaan

Mikäli ilmenee, että sivuillamme on ollut virheellistä tietoa, on asiakkaalla tai Psl Invest Oy:llä aina oikeus perua kauppa virheen ilmaantuessa. Psl Invest Oy on tällaisissa tapauksissa velvollinen korvaamaan ainoastaan asiakkaalle suoraan koituneet kulut kuten matkat  – välillisiä kulja ei korvata..

13. Esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ellei toisin sovita (vienti).

14. Ehdot koskevat vain verkkokauppaa. Noutamalla tapahtuvaa myyntiä koskevat tavallista myyntiä koskevat ehdot.

Psl Invest Oy
040 1970 487
2865371-6
Sekametsä 11
40270 Palokka